Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint
Hotel Mint

DESTINACIJA OZBILJNIH PUTNIKA

Naša vizija gostoprimstva izgrađena je oko vas. Idući u korak sa vašim potrebama stvorili smo savršen balans komfora, usluge i estetskih standarda uspevajući da zadržimo lični pečat.

Pažljivo osluškujući potrebe naših gostiju i odgovarajući na njih, već dve godine smo prvi izbor na TripAdvisoru i Bookingu kao hotel sa najboljom uslugom u Beogradu.

Sobe - U hotelskoj ponudi su single, queen, twin, comfort i triple sobe, za pušače i nepušače. Sve sobe su prostrane, sa elegantnim enterijerom i prirodnim osvetljenjem, besplatnim Wi-Fi internetom i kablovskim programom, flat-screen TV-om, sefom, kupatilom i mini barom.

Mint restoran i konferencijska sala - Doručak se služi u restoranu 06 do 10 časova, vikendom i praznicima do 11h, dok je bar otvoren do 14:00 časova. Prostor restorana osmišljen je tako da se jednostavno adaptira u salu za poslovne sastanke, seminare, radionice i prezentacije za do 25 osoba.

Lokacija - nalazimo se u rezidencijalnom delu Beograda, na elitnoj lokaciji. Udaljeni smo samo 16km od aerodroma, i 200m od izlaza na autoput E75. Od nas ćete veoma brzo stići do centra grada, Ade Ciganlije, Nacionalnog parka Košutnjak, Kuće cveća, a od Beogradskog Sajma razdaljina je svega 600m.

Parking Parking
Doručak Doručak
Wi-Fi Wi-Fi
Video nadzor Video nadzor
Menjačnica Menjačnica
Nagrade Nagrade

Rezervišite sobu:

Promeni / Otkaži rezervaciju